Sider

torsdag den 29. marts 2007

Sardiner og en superlazianer

På en smuk aften, hvor jeg hellere vil på planteskolen efter frø, end at tænke på mad, er dåse-sardiner svaret. 1) Jeg elsker dem. 2) Sammen med nogle dampede, oliedryppede grønne bønner, lidt dåseartiskokhjerter og -oliven og noget godt brød kan de hurtigt blive til en fin, ok sund aftensmad.

Jeg forventede ikke det store, men det blev der alligevel, da vinen kom med. Det var bare resten af den flaske, vi drak i går:
Gelso della Valchettas Il Gelso, en super'toscaner' fra Lazio - Roms omegn - lavet på Merlot, Cabernet og Sangiovese druer. Købt hos Carlo Merolli. En uventet, men super match med sardinerne! Diamonds in the rough. Jeg måtte spise og drikke i mindre og mindre bidder og slurke for at holde længst muligt på fornøjelsen.

Ingen kommentarer: