Sider

lørdag den 12. juli 2008

Pølser med øl og grønsager

Pølsebillederne var uskarpe, i stedet kan man se på noget kogt kalveinderlår til imorgens vitello tonnato.

Vi var på Plænen i går og høre Chaka Khan. Hun var unægtelig bedre på dansegulvene kl. 2 om morgenen for 20 år siden. Aftenen derefter var til gengæld kanon, i uventet og godt selskab, og nogle gode Loire vine på Cafe Katz på hjørnet af Rådhusstræde og Magstræde. Så på Mojos og med det første tog hjem kl. 5.

Efter den slags er det godt der er Tour de France i fjersynet og alle de forskellige hjemmelavede pølser i fryseren. Jeg tog Steffens - svinekød med øl og grønsager - som er en af de opskrifter fra pølsemagerdagen, jeg endnu ikke har postet. Den kommer så nu:

1 chili
1 lille fennikel
1 rødløg
lidt habanero chili
sort og hvid peber
1 spsk. stødt korianderfrø
1 lille glas øl - jeg tror han brugte stout...1 kg. svinekød
300 g. fedt

1. Grønsagerne hakkes og steges bløde på panden med peber og koriander. Øllet tilsættes og der steges videre indtil det mest af væden er fordampet. Så fortsætter man som i grundopskriften.

Fed efter-dag. Gode pølser. Med letstuvet sommerkål. Et glas af den åbne Viognier... ikke just klassisk, men helt ok nu. En håndfuld kirsebær til dessert. Faldt i søvn på sofaen lige før slutspurten.

Ingen kommentarer: