Sider

fredag den 15. maj 2009

Pariserrester

Lige hjem fra et fint Food Agency arrangement i en spejderhytte syd for Næstved. Stegte hjemmelavede pølser med ramsløg og valnødder over bål med den smukkeste udsigt over vandet.
Har stadig Paris på hjernen. Som denne sidste måltid på Anns stamsted Café de la Industríe. Helt enkelt, helt godt. Ravioli med gedeost til mine to medspisere - de sidste to var til pedicure. Æg med mayonnaise til mig. Jeg blev klar over, at jeg måtte bestille den, efter vi dagen før havde set en udtalelse fra et medlem af Foreningen til Bevarelsen af Oeufs Mayonnaise. Har nu gjort mit til at retten lever videre. Æg, kartoffel, mayo. Såre simpelt, smagte super.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jo, Industricaféen er interessant, men jeg vil på det bestemteste anbefale l'Ourcine, 92 rue Broca. Man skal tage hele menuen - 3 retter - men det gør man også gerne. Man får en grundig indførelse i de enkelte retter, og det er påfaldende billigt.
Det er helt nede i 13e, så det er nok smart at bestille bord: 01-47-07-13-65. Metro Les Gobelins
Prøv f.eks. duebryst med foie gras mm. Mvh. cep

kimmm sagde ...

Tak for tippet...
Industri'en lå lige ved siden af vores lejlighed, og har alt det helt rigtige til et stamsted...